Jag har fått post!

Jordklok hade den snabbaste leveranstiden på mina tre beställningar. 
Dock får jag stå till svars lite då jag sa att Babface också har en väldigt snabb leverans. När jag gjorde beställningen hos dom skrev jag i kommentarsfältet en annan adress än den jag är skriven på. Därför valde om att sände ut ett kontrollmail till mig som jag såg igår och inte bekräftade förräns då. My bad. Men fint av dom att dom är så uppmärksamma. Så mascaran ska komma på måndag. På sidan finns även en chatt längst ner i högra hörnet om man har frågor eller behöver hjälp. Tummen upp för dom! 
OrganiCup "har tagit emot min order, men bearbetar haha.  Så ska du beställa en menskopp, gör det i god tid innan perioden börjar. 

 
Hur som helst. Såhär såg lådan ut som jag hämtade idag.
 
 
 
.. Och här är svinborsten. 
Den är verkligen super fin! Märket är som sagt Iris Hantverk och den luktar till och med nyslipat trä <3 Lyx! 
Som ni ser fick jag även en liten bonusgåva. Det här är ett av mina favortite sorter ifrån PUKKA. Sorten heter Night Time och den är så god! Sitter och smuttar på den just nu. Det var välbehövligt efter en lång resa och trötta fötter. Teet är koffeinfritt och ekologiskt. Det innehåller bland annat Lakritsrot, kamomill, lavendel, lime, valerina rot och grön rama tulsi blad. 
 
(På tal om teer vill jag även rekommendera att annat te Yogi te! Ett te jag drack mycket förr och i varje tepåse finns det alltid ett budskap man kan ta med sig under dagen, vilket jag tycker är lite mysigt om man gillar sånt.)  
 
Åter till borsten! 
Jag tyckte att den var skön i handen. Den rymmer i min necessär vilket är ett plus då jag reser mycket. 
Håret känns jätte lent och den är väldigt skonsam när man ska reda ut tovor. 
Prövade även att styla håret med den genom att i i botten dra borsten mot rötterna då det skapas en liknade effekts som när man tuperar håret. 
Det krävdes inte mer än två drag, innan jag upplevde mer volym i håret och det gick lika snabbt att borsta ur det igen. 

Det är kommer att bli en favorit i badrummet. Nu kan jag även slänga borsten i plast! 
Nu ska jag göra det mer bekvämt i tvsoffan och poppa lite popcorn och förbereda inför en mysig fredag. 
Ha det gott alla! 
Kramar Taramella. 
 
 

Taramella

Välkommen! Den här bloggen är under uppbyggnad... Jag startade bloggen 2011, men nästa alla mina tankar och värderingar har ändrats successivt sedan dess och det mesta är raderat. 2015 gick jag in i den berömde väggen och gör nu en resa tillbaka ifrån utbrändhet, panikångest och minnessvårigheter. Jag flyttade nyligen till en storstad tillsammans med min nyfunna pojkvän och våra djur. Jag har tidigare studerat örtmedicin och läkekonst. På dagarna är jag mycket i naturen, lagar mat och är med djuren. I övrigt gillar jag att uttrycka mig genom dans, sång, skrift eller måleri. Går gärna på udda gratisevent eller skapar egna. Denna blogg uppdateras och skrivs på när lust och ork räcker till. Vill att båda ni och jag ska känna att detta är en kravlös och öppen blogg för alla. (Den här sida innehåller stavfel, osammanhängande meningar och påhittade ord, va ödmjuk och respektera att jag är under en läkningsprocess och ibland blir det tokigt.) Med det sagt åter igen varmt välkommen. 30/9 - 16 @Taramella

RSS 2.0