Hemma igen!

Äntligen hemma igen efter att ha varit borta från Sverige i en månad. Känns underbart, jag är nog lite hemmakär ändå.

Idag har det varit fullspäckad dag och jag har fått mycket gjort.
Vaknade vid 8 i morses och gick ut på powerwalk. Efter frukosten åkte jag till tandläkaren där jag försökte tjata till mig en tandställing, men dom är svårförtade dom där tandläkarna! 25000 skulle jag punga ut om dom skulle hjälpa mig, fy tusan jag som ville köpa en bil nu i höst. Åkte sen vidare hem till mamma och syrran där jag blev bjuden på lunch. Jag hade med mig en hel svart sopsäck med kläder till syrran som jag inte använder längre, hon blev självklart jätte glad. 
Sen vidare till affären där jag storhandlade massvis med nyttig mat hela 700 spänn gick det på och inte nog med det. Efter att ha lasstat in allt i bilen gick jag till Life och köpte OM3 och multivitamin - sport för 500. Måtte jag bli frisk och kunna börja träna på allvar snart!
Ikväll har jag gjort i ordning början till en walk in closet ;) Satte in en fotölj och en myslampa där inne också. Symaskinen får jag ställa i kontoret så länge. Känns som det kommer bli en riktig pyssel och mysvinter med massor av filtar, böcker och koppar med te!
 

Taramella

Välkommen! Den här bloggen är under uppbyggnad... Jag startade bloggen 2011, men nästa alla mina tankar och värderingar har ändrats successivt sedan dess och det mesta är raderat. 2015 gick jag in i den berömde väggen och gör nu en resa tillbaka ifrån utbrändhet, panikångest och minnessvårigheter. Jag flyttade nyligen till en storstad tillsammans med min nyfunna pojkvän och våra djur. Jag har tidigare studerat örtmedicin och läkekonst. På dagarna är jag mycket i naturen, lagar mat och är med djuren. I övrigt gillar jag att uttrycka mig genom dans, sång, skrift eller måleri. Går gärna på udda gratisevent eller skapar egna. Denna blogg uppdateras och skrivs på när lust och ork räcker till. Vill att båda ni och jag ska känna att detta är en kravlös och öppen blogg för alla. (Den här sida innehåller stavfel, osammanhängande meningar och påhittade ord, va ödmjuk och respektera att jag är under en läkningsprocess och ibland blir det tokigt.) Med det sagt åter igen varmt välkommen. 30/9 - 16 @Taramella

RSS 2.0