Jag förändrar mitt liv!

För snart två år sedan, hade jag nått botten. Jag var sjukskriven, ångesten va skyhög dagligen och minnet fungerade inte alls. 

På dagarna kollade jag på spirituella och andliga klipp/filmer m.m. Om jag inte sov eller var ute med hunden. Läsa kunde jag inte vid det här laget då det var obegripligt. Men kollade jag på något, så behövde jag inte fokusera på samma sätt, det som gick in och var begripligt gick in och det gjorde inget om jag somnade från och till. 
En dag hittade jag The Secret. För mig var det inte så trovärdigt till en början, jag tog god tid på mig att verkligen känna in om det var något jag kunde förankra i mitt liv. Men jag var ganska desperat då och kände att jag prövar vad som helt! Vad som helt är bättre än hur jag mådde då! 
En vän berättade att hon hade hittat sin kille genom att skriv hur hon ville att han skulle vara. Hon skrev ganska detaljerat om hur hon ville känna med honom och uppleva. Senare träffade hon just den killen som passade in på hennes beskrivning och idag har dom två barn. 
Hon uppmuntrade mig till att göra detsamma. Jag drog mig länge innan jag tog mod till mig och börja skriva ner hur jag faktiskt skulle vilja leva om jag fick välja obegränsat med min partner. I slutet av brevet skrev jag, i Augusti ska jag öppna mitt hjärta. 
Detta skev jag på hösten. Jag träffade min pojkvän runt den 28 Juli året där på. 
Allt i beskrivningen stämde. Helt magiskt och jag kunde inte vara lyckligare! 
Jag hade senare glömt av pappret, så jag blev rätt paff när jag senare hittade blocket och läste det som stod. 

Snart är det dags för mig att göra en ny beställning inför det nya året. 
Frågan är bara hur jag vill ha det nu? 
Jag vill fortfarande äga ännu mindre saker, så det är något jag jobbar med just nu, för att kunna städa, flytta och resa lättare. Jag lita på att nya saker kommer till mig som jag vill ha och behöver. 
Jag vill även finna resemål utomlands där djuren är välkomna. 
Jag vill upp på scenen och planerar redan nu att söka någon utbildning. 
Längtar tills jag och Sambon hittar ett nytt optimalt boende där vi båda trivs och vill leva under en längre tid. 
Mer specifikt får jag fortsätta att fundera på ett tag till.

 
Tänk på att du förändrar ditt liv varje dag i allt du gör och även i allt du inte gör. 
Ha en fin och inspirerande morgon! /Taramella

Taramella

Välkommen! Den här bloggen är under uppbyggnad... Jag startade bloggen 2011, men nästa alla mina tankar och värderingar har ändrats successivt sedan dess och det mesta är raderat. 2015 gick jag in i den berömde väggen och gör nu en resa tillbaka ifrån utbrändhet, panikångest och minnessvårigheter. Jag flyttade nyligen till en storstad tillsammans med min nyfunna pojkvän och våra djur. Jag har tidigare studerat örtmedicin och läkekonst. På dagarna är jag mycket i naturen, lagar mat och är med djuren. I övrigt gillar jag att uttrycka mig genom dans, sång, skrift eller måleri. Går gärna på udda gratisevent eller skapar egna. Denna blogg uppdateras och skrivs på när lust och ork räcker till. Vill att båda ni och jag ska känna att detta är en kravlös och öppen blogg för alla. (Den här sida innehåller stavfel, osammanhängande meningar och påhittade ord, va ödmjuk och respektera att jag är under en läkningsprocess och ibland blir det tokigt.) Med det sagt åter igen varmt välkommen. 30/9 - 16 @Taramella

RSS 2.0